Детски моден хороскоп – част 2

След като в първа част ви представихме модния хороскоп на децата, родени под знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак, време е да обърнем внимание на следващите четири знака от зодиака и предпочитаните от тях детски дрехи.

Всяка зодия си има специфики, предпочитания и стил. Тук може да получите идеи за гардероба на вашите Лъвчета, Деви, Везни и Скорпиончета.

 

 

LeoЗа дечицата Лъв

модата е второто им Аз. Те с удоволствие следят модните тенденции и се обличат в нови дизайнерски решения. В техния стил са бутиковите и марковите дрехи. За представителите на зодия Лъв е важно да се отличават от тълпата. Радват се на предизвикано в другите деца възхищение. Така децата се чувстват уникални. В гардероба на малките Лъвчета няма семпли или обикновени дрехи.

Свързваме Лъва с благородство и синя кръв – това е една от причините голяма част от децата лъвове да носят шапки (от изискани капели до шикозни барети).

 

VirgoДевите сред децата

са известни с усета си за красота. Сами изграждат хармоничен и красив стил, като умело съчетават цветовете и дрехите си. Всичко в гардероба на малките Деви се случва спонтанно. Обичат да доукрасяват дрехите си. Обличат се в различни стилове, могат да бъдат суетни и не толкова, но винаги майсторски избират визията си. Задълбочено оглеждат и избират аксесоарите.

Малките Деви често шопинг маниаци, които могат да обикалят с часове магазините (стига родителите им да имат нужното време и търпение), но със сигурност ще изберат най-подходящата за тях дреха.

 

LibraЗвездите вещаят на малките Везнички

да са екстравагантни. Момченцата от тази зодия предпочитат стилни панталони, блузки с щампи и задължително съчетани с аксесоар (шапка, шал, тиранти, колан и други). Детската дамска мода е подчинена също на ексцентричността. Много търсен е розовият цвят и дрешките с флорални мотиви. Комбинация от клин с пола пачка и блузка със забавен сюжет е най-предпочитания стайлинг за момичетата Везни.

За тях всеки празник е свързан с покупка на нова рокля. 🙂

 

ScorpioДецата Скорпиони

са описани най-добре от поговорката „тихите води са най-опасни“. Те не разкриват до край своите идеи. Ако имат любима дреха, цвят, материя, аксесоар, няма да разкрият на приятелчетата си от къде са го купили, единствено защото така се чувстват модни икони, различни и красиви. Модният стил на децата, родени под този зодиакален знак, е новаторски. Те обичат да експериментират с визията си.

Макар и деца, скорпиончетата се грижат успешно за своето самочувствие.

 

Очаквайте част 3 съвсем скоро! Междувременно, може да посетите най-близкия магазин за детски дрехи Kinderland с вашето дете.

Оставете коментар!