“Франклин вече има сестричка“

„… господин Бухал помоли децата да изброят признаците на настъпващата пролет.

– Земята се затопля – вдигна ръка видрата Шуши.

– Започват да никнат треви и цветя – отговори Охльо.

– Раждат се нови бебета – допълни Франклин….“

Из „Франклин вече има сестричка“

* * *

В очакване да се родят треви и цветя през пролетта, някои от вас очакват и раждането на бебчето си. Какво по-хубаво време от това!

В трепетна подготовка за новия живот верига магазини за бебешки дрехи Kinderland предлага новата си бебешка колекция от удобни, красиви и необходими дрешки за момиченца и момченца. Предложенията ни за все още хладно време са гащеризончета с дълъг ръкав, както и комплекти (ританка и блузка) с дълъг ръкав.

 

Не забравяме, а даже напомняме, че е време да обновим и допълним бебешкия гардероб и с летни дрехи. Всеки родител се е убедил в удобството от ползването на боди за своето бебче и за това ви предлагаме голямо разнообразие в тази категория. Съобразявайки се с нежния силует на детенцето, използвайки актуални и модерни десени и щампи, бебешките бодита в каталога на Kinderland са гаранция за практичност, удобство и стил.

Удобство ви гарантираме с добре ушити и от естествена материя бодита. Предлагаме модели със странично закопчаване или стандартното за този вид дрехи (между крачетата)закопчаване.

 

Предложили сме ви и една закачка за малките принцеси. Нали те са суетни? С нашите боди роклички ще привлечете погледа на всеки.

 

В новата ни колекция пролет/лято 2015 ще намерите и предложенията ни за пижамки. Изработени са от естествена материя и с кройка, която гарантира спокойния сън на вашето малко съкровище.

 

Разгледайте онлайн магазин за детски дрехи Kinderland или заповядайте в търговските ни обекти в цялата страна, за да изберете най-доброто за вашето бебче!

 

Очакваме Ви!

One comment to “Франклин вече има сестричка“

Оставете коментар!