Детски моден хороскоп – част 1

Обръщате ли внимание на хороскопите? Вълнувате ли се от това как звездите „предпочитат“ да изглежда детето ви? Може да не знаете, но зодиакалните знаци могат да бъдат много добри модни съветници. (А и не само те – вижте съветите на Дървената овца.)

В три поредни статии ще ви представим модния хороскоп на всяка зодия – може пък да ви хрумнат оригинални идеи за бебешките и детските дрехи, с които да радвате децата си.

 

 

AriesДецата, родени под знака на зодия Овен,

обичат да са обградени с внимание в магазините за детски дрехи, да са център на вниманието. Модната им същност е по-скоро спортна. В гардероба им често преобладават дънки, джинси, панталони и ниски обувки.

Овните са известни с това, че изпреварват модата с един сезон и обичат да им е удобно.

 

TaurusДецата от зодия Телец

са в двете крайности – много непретенциозни, дори апатични, или с много високи изисквания и суетност, когато става въпрос за дрешка, която много ги е впечатлила. Личният им стил също е краен – от семпло момиче до изискана дама.

Хората около тях са раздвоени в мнението си дали са суетни или не съвсем.

 

GeminiДецата, родени под зодия Близнаци,

винаги много се интересуват от модата. Те обичат да разглеждат както модни списания, така и да творят свои собствени модели в рисувателни книжки или направо в скицника. На Близнаците им харесва да комбинират модерното с ретро елементи, умеят да се обличат интересно и да правят впечатление.

Често изграждат два напълно различни стила, лутащи се в две противоположности.

 

CancerДецата Рак,

които винаги търсят компания, любов, нежност, не обичат сами да избират дрехите си. Търсят съвет от мама, татко, леля, кака или друг близък човек за почти всяка покупка. В начина си на обличане рачетата са традиционалисти – трудно променят веднъж изградения си стил и не са подвластни на модни тенденции.

В гардероба си пазят стари дрехи, които имат сантиментална стойност.

 

 

Очаквайте част 2 съвсем скоро! Междувременно, може да посетите най-близкия магазин за детски дрехи Kinderland с вашето дете.

2 comments to Детски моден хороскоп – част 1

Оставете коментар!