Цветовете на дървената овца – за повече късмет и усмивки през 2015 година

Според китайския календар 2015 година ще мине под знака на

дървената овца.

Този символ си има своите изисквания относно цветовете, към които да се насочим, когато си избираме дрехи. И детски дрехи за нашите деца, разбира се. Винаги обаче трябва да сме добре облечени, при това в по-елегантен стил, защото Овцата обича изисканите дрехи и бижута. Облеклото може да бъде допълнено от красиви бижута с аквамарин или оникс. Тези камъни са символ на този знак. Като алтернативен вариант може да използваме бижута от дърво, които имат пряко отношение към знака.

Един от елементите на дървената овца е именно дървото. Поради това е препоръчително да се обличаме в „дървени“ цветове – всички нюанси на КАФЯВО и ЗЕЛЕНО.

През тази година е подходящо да се носят и всички разновидности на цвета на водата – синьо, тюркоазено, небесно синьо и т.н.

Всички земни цветове (беж, пясъчно, черно и др.) ще спомогнат за преобладаване на добрата енергия около вас.

 

А вие суеверни ли сте?

Всъщност, това няма значение. Независимо дали сте суеверни или държите да сте модерни, изберете дрешки за децата си, като се съобразите с подходящите цветове.

Ето няколко предложения от онлайн магазин за детски дрехи Kinderland. Очакваме ви и в магазините от нашата верига в цялата страна.

 

В подкрепа на модерните дреши идват и аксесоарите. Те ще допринесат за завършеност на тоалета на детето.

One comment to Цветовете на дървената овца – за повече късмет и усмивки през 2015 година

  • […] Обръщате ли внимание на хороскопите? Вълнувате ли се от това как звездите „предпочитат“ да изглежда детето ви? Може да не знаете, но зодиакалните знаци могат да бъдат много добри модни съветници. (А и не само те – вижте съветите на Дървената овца.) […]

Оставете коментар!