Цветовете в детските дрехи

В стремежа си да сме „в крак“ с модните тенденции е необходимо да обърнем внимание на правилното съчетаване на цветовете на дрехите. Обновяването на гардероба – вашият или на детето – трябва да е добре обмислено.

 

За да не превърнете модата в ефект, а не в кич, ще ви предложим

няколко съвета за правилен избор и съчетания на цветната палитра.

1. Съчетавайте от 2 до 4 цветя – не повече, за да не се окажете прекалено цветни и да дразните погледа. Не обличайте и еднотонни дрехи, за да не изглеждате скучни във визията си.

 

2. Черното, бялото и сивото се съчетават отлично с всички ярки цветове. Класически комбинации са черно + червено и черно + бяло. Сивото е ефектно в съчетание с лилаво и цикламено.

 

3. Синият цвят комбинирайте със зелено, бяло, оранжево, розово или лилаво.

 

4. Зеленото е добре да се съчетава с розово, тъмно оранжево, сиво, жълто.

 

През летния сезон е подходящо контрастно съчетаване на ярки цветове, като оранжево и синьо, червено и зелено, лилаво и жълто и светло синьо с шоколадово кафяво.

По-строен силует може да се постигне, ако горната част на тоалета е с няколко тона по-светла от долната част. Напомняме, че пастелни цветове се съчетават отлично помежду си (нежни розови нюанси, прасковено, бежово).

 

Дано сме ви били полезни!

А сега разгледайте каталога на онлайн магазин за детски дрехи Kinderland (цена за доставка до всички населени места – 1.99 лв.) или заповядайте на място в някой от търговските ни обекти в цялата страна.

3 comments to Цветовете в детските дрехи

Оставете коментар!