Kinderland Club

Верига магазини за бебешки и детски дрехи KINDERLAND създаде KINDERLAND CLUB, за да благодарим на нашите лоялни клиенти.

 

Почувствайте се специални с тази възможност! Как?

При всяка покупка от магазин KINDERLAND – на място или по интернет – с Вашата клубна карта KINDERLAND CLUB Вие ще получавате отстъпки от редовните цени на артикулите.

Тези отстъпки са достъпни само за притежателите на клубна карта KINDERLAND CLUB!

 club1

 

Общи условия

1. Клубна карта KINDERLAND CLUB се издава безплатно за период от 24 месеца от датата на издаване. Картата е собственост на ведига магазини за детски дрехи KINDERLAND и е поименно издадена на картодържателя. Служителите в магазини KINDERLAND имат право да изискат документ за самоличност за справка.

 

2. Клубна карта KINDERLAND CLUB се активира до 3 работни дни след предаването на коректно попълнено и собственоръчно подписано заявление за издаване на карта.

 

3. Притежателите на клубна карта KINDERLAND CLUB ползват различен процент отстъпка при натрупана определена сума в картата. Натрупването става след всяка покупка от магазини KINDERLAND!

Отсъпки при натрупани:

  • 100 лв. – ще ползвате 3% отстъпка при следващо пазаруване
  • 300 лв. – ще ползвате 5% отстъпка при следващо пазаруване
  • 600 лв. – ще ползвате 10% остсъпка при следващо пазаруване
  • 1000 лв. – ще ползвате 20% отстъпка при следващо пазаруване

 

4. Натрупаните суми се отразяват във Вашата клубна карта KINDERLAND CLUB в момента на плащането на покупката Ви. Отстъпките могат да се ползват на следващия ден!

 

5. Всяка клубна карта KINDERLAND CLUB има уникален номер. Сумата, натрупана в нея, е валидна само за нея и не може да се прехвърля в друга карта.

 

6. Ползването на отсъпки е възможно само, ако клиентът предостави клубната си карта KINDERLAND CLUB в магазини KINDERLAND при заплащане на касата.

 

7. Натрупаните суми в клубна карта KINDERLAND CLUB могат да бъдат използвани единствено в магазини KINDERLAND.

 

8. Натрупаните суми в клубна карта KINDERLAND CLUB не могат да бъдат раменяни за пари.

 

9. При загуба, кражба или увреждане на Вашата клубна карта KINDERLAND CLUB, следва незабавно да уведомите Картов център чрез:

E-mail: sales@kinderland.bg
WWW: www.kinderland.bg
тел.: 0888 12 88 43 – от понеделник до петък 9.00 – 18.00 часа

В тези случаи картата се блокира и при желание на клиента се издава нова карта. Натрупаната до момента сума се прехвърля в новата карта.

 

10. При проблем с техническата свързаност между търговските обекти KINDERLAND и Картов център, сумите по клубна карта KINDERLAND CLUB се трупват служебно след отстраняване на проблема.

 

11. Верига детски магазини KINDERLAND си запазва правото да променя условията по ползване на клубна карта KINDERLAND CLUB по всяко време без предизвестие.