Детски дрехи – тенденции пролет/лято 2015

Зимата скоро ще си отиде, което ни кара да отправим поглед към пролетта и лятото на 2015 г.

Кои ще са модерните детски дрехи следващия сезон?

Какво ще носят децата ни?

На какво обръщат внимание световноизвестните дизайнери в колекциите си?

Нека да видим.

 

Детски дрехи – тенденции пролет/лято 2015

Детската мода през предстоящите топли месеци ще бъде фокусирана върху принтовете: деликатни за момичетата и забавни за момчетата. Цветовете ще са с пастелни нюанси, въпреки че има предложения и в по-наситени тонове.

При малките дами преобладават нежните флорални мотиви и цветове, като розово, синьо, лилаво, жълто. Има и предложения с апликирани или нарисувани животни, които стоят много стилно. В гардероба на момченцата е добре да преобладават карирани ризи и блузки с апликация животни, както и панталони в свежи цветове. Дизайнерите препоръчват тирантите и подгъването на панталона малко над глезените. Ето така:

Screenshot_1

Роклите с дантела също са много актуални – както в зимните, така и в пролетните колекции. Памукът е незаменима материя, но дантелата стои прекрасно на всички момиченца!

img1406617598_BIG

Ето няколко конкретни предложения за пролет 2015, които може да намерите във верига магазини Kinderland и в онлайн магазина за детски дрехи Kinderland. За търговците на едро, моля разгледайте новите ни модели в онлайн магазина за детски дрехи на едро.

Очакваме ви!

 

 Детски дрехи за момчета пролет/лято 2015

 

Детски дрехи за момчета пролет/лято 2015

3 comments to Детски дрехи – тенденции пролет/лято 2015

Оставете коментар!