Тенденции при детските дънки за есен-зима 2014/2015 г.

Още от създаването си през 1853 г. дънките се превръщат в любима дреха на много поколения. Удобни, стилни и практични, те присъстват в гардероба на мъже, жени и деца. Тук ще обърнем внимание на тенденциите при детските дънки за есен-зима 2014/2015 г.

Още в началото сме длъжни да припомним, че детските дрехи трябва да са не само красиви и модерни, но и качествени, удобни и нежни към кожата. Вижте още съвети за избора на детски дрехи.

 

За тази зима дизайнерите и производителите на мода за деца ни предлагат дънки разнообразие от модели.

Детските дънки за момичета са често с подгъв на крачола, може да са нарочно изтъркани на бедрата или с апликации и/или пайети. Предлагат се и модели за малко по-нестандартни дами – с кръпки и едри шевове по крачолите. Почти задължителни са и цветните тънки коланчета, които подчертават талията.

1

И тази година са модерни стреч кройките (дънки с тесни крачоли), които се оказаха и доста удобни за малките дами – прилепват по крака и така създават повече топлина, а и по-лесно се прибират в дълбоки ботушки.

Предложенията за детски дънки за момчета за тази зима са с прави крачоли, които падат свободно по краката. Някои модели, също като при момиченцата, са с подгъв в долната част на крачолите. И тук виждаме тенденция на изкуствено избелване в предната част на бедрото, както и стилни колани на някои от моделите.

2

В онлайн магазин за детски дрехи Kinderland предлагаме модели детски дънки, съобразени с модните тенденции за предстоящите студени месеци. Те могат да се комбинират с блузки за момичета или блузки за момчета, жилетки, туники. Предлагаме модели за различни възрасти – от 2 до 16 години.

 

Изберете най-доброто за вашето дете!

4 comments to Тенденции при детските дънки за есен-зима 2014/2015 г.

Оставете коментар!