С витрина ви посрещаме, с нови дрешки ви изпращаме!

Обръщали ли сте внимание на това, че влизате в даден магазин, ако сте впечатлени от неговата витрина? Било с мащаба, с подредбата на стоките и моделите или с аранжировката в стила на предстоящ празник, витрината е тази, която „притегля“ клиента.

Витрините на Kinderland са лицето на нашата верига магазини за детски дрехи. С нашите витрини ние ви уверяваме, че при нас ще намерите изобилие от детски стоки.

 

Показвайки ви най-новите колекции и най-атрактивните модели в тях, ние имаме за цел да сте възможно най-информирани за това, какво да очаквате, когато влезете във всеки един от търговските ни обекти в цялата страна. Минавайки покрай детски магазин и виждайки манекени, пресъздаващи различни възрастови групи, облечени в красиви и модерни дрешки, вие ще знаете, че точно тук ще намерите нещо подходящо и за вашето дете.

 

img1415439642Целта на витрината е да накара колкото може повече потенциални клиенти да влязат в магазина, да разгледат и да се запознаят с предлаганите артикули. Тази цел изисква подредбата на витрината да се сменя често. Аранжирането ѝ да е „в крак с модата“, да се съобразява с настоящ или следващ моден сезон (в модния бранш сезоните са разделени в две колекции – от февруари до август е пролет/лято, от септември до януари е есен/зима).

Ние отлично знаем това и нашите клиенти го оценяват!

 

Използването на аксесоари за декорация на външния облик на магазините за детски дрехи е от изключително значение. Така ние показваме на нашите клиенти, че с посещението само на един магазин, могат да завършат цялостната визия на своя малчуган.

Ние, от верига магазини за детски дрехи Kinderland, се стремим да пестим време на родителите, като им предлагаме всичко необходимо за обновяване на детския гардероб.

 

Заповядайте!

One comment to С витрина ви посрещаме, с нови дрешки ви изпращаме!

Оставете коментар!