Терминът ви наближава, а с него и времето за пазар на бебешки дрехи

Наближава краят на бременността ви и вие с превъзбуда тръгвате на пазар. Искате да купите всичко на вашето бъдещо съкровище, искате да му подарите целия свят!

Но нужно ли е наистина това? Бебетата растат много бързо и съвсем скоро всичко, което купите днес, ще им е малко. А и не всички дрехи и материи са подходящи за тяхната кожа и ежедневие. Помислете и за парите – пазете ги за неща, от които наистина ще се нуждаете в отглеждането на мъника.

Тогава, какво да изберете за вашето малко човече?

 

Магазин за детски и бебешки дрехи Kinderland ви предлага няколко съвета:

  • Направете си списък с нещата от първа необходимост.
  • Обърнете внимание на материята, от която са направени бебешките дрешки.
  • Търсете удобство и практичност.
  • И, не на последно място, изберете модерен стайлинг.

Освен от любовта, с която ще дарите бебчето си, то ще има нужда и от топли, меки и удобни дрешки. Във верига магазини за детски дрехи Kinderland ще откриете точно такива.

Най-предпочитаното бебешко бельо си остава бодито (за момиченца, за момченца). Изработено от мека памучна материя в топли цветове, то ще осигури нужния комфорт при допира с бебешката кожа.

 

Говорейки за удобство, препоръчваме и гащеризончетата за най-малките (за момиченца, за момченца):

Гащеризоните се закопчават с копчета тик-так, което ги прави лесни за обличане и гарантира на родителите, че детето им няма да бъде наранено или одраскано от неподходяща закопчалка (избягва се закопчаване с цип).

 

Следващото ни предложение е комплект, съдържащ класически ританки и блузка. Много удобни и практични (за момиченца, за момченца).

 

В магазините на Kinderland в цялата страна ще намерите и хавлии за баня, плетени пелени, поларени пелени, одеяла, портбебета, шапки, чорапи и още много необходими за Вашето бебе дрехи:

  • за момиченца:
  • за момченца:

Оставете коментар!