Шапката – стил, екстравагантност и необходимост

Шапката, която е част от дамското, мъжкото и детското облекло, има хилядолетна история. През времето на своето съществуване е претърпяла значителни метаморфози. Днес бомбета, кепета, каскети, шапки с периферия се възприемат по-скоро като аксесоар, като украшение за глава, понякога дори като знак за ексцентричност.

Но да не забравяме и лятната шапка като необходимост през летния сезон. Особено за малките дечица. Чрез този аксесоар детската глава е предпазена от директните вредни слънчеви лъчи.

В летния каталог на магазини за детски и бебешки дрехи Kinderland сме подбрали голямо разнообразие от модели, цветове и материи шапки за момиченце или момченце. Може да намерите от по-спортни и непретенциозни до елегантни и кокетни модели.

BucketHatMain BucketHat2

Детски шапки за момичета

  • Сламени шапки и капели за нежните госпожици – в различни форми, украси и цветове, капелите са чудесен завършек за празничния тоалет на малките дами.
  • Каскет – мека шапка с твърда козирка за спорните натури сред девойките.
  • Бейзболната шапка присъства и в детската мода за момичета – удобна и лека, този вид шапка успешно предпазва от слънцето. Може да се носи с козирката напред или назад.
  • Бомбе + клоше – най-предпочитаната комбинация в шапките. Практична за ползване по време на игри и плажни забавления.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДЕТСКИ ШАПКИ ЗА БЕБЕ МОМИЧЕ!!!

 

Детски шапки за момчета

За момченцата сме подготвили същото разнообразие от материи и цветове, но и един модел в повече – вижте най-долу на статията.

  • Каскет за младите господа – взаимстван от сламените шапки, с цел да предпазва от слънцето, но и в същото време да е леко и прохладно на главата.
  • Бейзболна шапка с твърда козирка– любима на момченцата. Тази шапка едновременно предпазва детската глава от жаркото слънце, но и кара младежите да се чувстват пораснали, готини и стилни. 🙂
  • Бомбе + клоше – изработена изцяло от плат, удобна за слънчевите дни. Различните апликации и картинки, допълващи шапката, ще доставят радост на децата.
  • Бомбе – сигурен знак за екстравагантност, но същевременно и стил. Много добре се съчетава с бермуди и карирани ризи.

 РАЗГЛЕДАЙТЕ ДЕТСКИ ШАПКИ ЗА БЕБЕ МОМЧЕ!!!

 

Останалите летни предложения разгледайте в онлайн магазина ни за бебешки и детски дрехи или в детски магазини Kinderland в цялата страна.

One comment to Шапката – стил, екстравагантност и необходимост

Оставете коментар!