Лека нощ и лек сън, затвори очи и сънувай…

За всяко дете сънят е много важен.

Но комфортният сън е още по-важен!

Подходящото спално бельо може да осигури нужния комфорт. Ние, в магазини за детски дрехи Kinderland, разбираме това.

 

Представяме ви нашите предложения за

детски пижамки за момичета и момчета.

 

 

Съобразени се с нежната детска кожа, пижамите са изработени от памучна материя. Заложили сме както на актуалните за децата герои от анимационни филми, така и на приятни, свежи щампи. Кройката на детските пижами е съобразена с немирния сън на малчуганите. 🙂 Това ще им позволи да се движат свободно, докато сънуват.

 

Говорейки за удобството по време на сън, редно е да обърнем внимание и на бельото под пижамата. Kinderland има предложения – в каталога ни ще откриете бельо за момичета и момчета в различни модели, цветове и материи.

Предлагаме ви боксерки, потници, по-дълбоки или по-изрязани бикини за момиченцата и слипове и боксери за момченцата.

 

В избора на материя за детско бельо, отново сме водени от удобство и качество. За предпочитане е детското телце да се докосва до естествена материя като памука, затова сме заложили на него.

При купуване на бельо за малчуганите си, е много важно да подберете точния размер. Докато при горните дрешки е добре размерът да е по-голям, то при бельото е важно да е съвсем точен. Комфортът при бельото за деца се измерва и в това да не му стиска, убива или пада, когато го носи.

 

Предложенията ни за удобно, красиво и качествено детско бельо можете да намерите в онлайн магазин за детски дрехи Kinderland, както и във всички търговски обекти от веригата в цялата страна.

 

Очакваме ви!

Оставете коментар!