Само за момичета: аксесоарите за коса

За да бъде визията на вашето момиченце напълно завършена, важно е да помислите и за красиви аксесоари за коса, с които да я допълните. Независимо от това дали е с

рокля,

пола и блузка,

дънки, панталон или клин в комбинация с туника,

ластиците и фибите са завършващата част на тоалета.

 

Защо да обърнете внимание на това?

  • affdc9be0470d329acadbe35490a7bb4На първо място, изборът на подходящи аксесоари е важен още от тази ранна детска възраст, за да започне детето да се учи на естетика, на съчетаване на форми, цветове и елементи. Избирайте заедно аксесоарите за красивите прически, като съвсем мило и тактично насочвате към по-приемливи комбинации.

Или пък отидете в другата крайност – оставете дъщеря ви сама да се справи с избора, какъвто и да е резултатът от това. Така детето ще си създаде своя индивидуалност, ще се научи да бъде смело и решително. А вие ще го опознаете още по-добре, наблюдавайки внимателно решенията му за съчетание на цветове, форми, брой на фибите, ластиците, шнолите и диадемите по главата.

 

  • d071096f24971ccb595a4ca16762e783На второ място, не пренебрегвайте летните горещини. Конската опашка, невинните плитки, красиво събраните букли ще позволят на кожата на главата да диша – до нея ще достига повече въздух.

Така

ще е по-комфортно на детето,

ще намали (или дори предотврати) изпотяването,

ще е по-удобно в детските игри, в които пуснатата коса предимно ще пречи и ще се замърсява по-бързо.

 

Представяме ви малка част от богатия каталог на Kinderland:

  • стилови комбинации

 

Поръчайте още сега онлайн с доставка само 1.99 лв. за цялата страна или заповядайте в най-близкия магазин Kinderland! Очакваме ви!

Оставете коментар!