Само за момчета: модерните и удобни бермуди

Нямаме представа кой е „измислил“ първите бермуди, но родното място на този вид удобни панталони е ясно. Не е изненада, че бермудите са родени в Бермуда – задморска територия на Великобритания в Атлантическия океан. Там мъжките бермуди все още се считат за бизнес облекло.

 

Ние тълкуваме думата бермуди така: леки летни, пъстри панталони с дължина до коляното. В каталога на верига магазини за бебешки и детски дрехи Kinderland ще откриете модерните за сезон пролет/лято бермуди за момчета.

Предложили сме модели както за най-малките мъже, така и за порасналите – от 1 до 14 години.

 

Във всеки магазин от веригата ще намерите дънкови бермуди, придружени от аксесоар – колан или тиранти. Този вид панталони, комбинирани с ризка, са подходящи и за по-официални поводи.

 

За летните жеги сме приготвили богата гама предложения. Те са изработени от лек плат, който не спарва. В шарките, предимно каре, също предлагаме цветово разнообразие. Цветните къси панталони са подходящи както за лятна разходка, така и за летни игри. При тях комбинирането с колан внася по-елегантен елемент. Може да комбинирате цветни бермуди с едноцветни тениски, потници или ризи. Едноцветните панталони може да освежите с пъстра блузка, върху която да пада акцентът на облеклото.

 

Разгледайте останалите предложения в нашия онлайн магазин за детски дрехи, както и в търговската мрежа.

Оставете коментар!