Нови пролетно-летни комплекти 20.03.2015.

Както споменахме в предната тема, детската мода се развива и до днес. Истината е, че и в днешни дни детската мода е взаимствана от модните тенденции в модата за възрастни. Ние, верига магазини за детски и бебешки дрехи Kinderland, също обръщаме поглед натам.

 

Важно е да отбележим, че следим тенденциите в модата за възрастни, но изцяло се съобразяваме с нежния детски силует. Подбираме детски дрехи с такива кройки, които да са удобни за носене от малчуганите. Модните тенденции само ни насочват в това, как да избираме модерни дрехи за деца.

Другото важно нещо, на което обръщаме внимание, са материите, от които са изработени дрешките, предлагани в продуктовия асортимент в магазините ни в цялата страна.

 

Ако един възрастен е склонен да се води от поговорката “трай бабо за хубост“, то при децата това е немислимо (не казваме, че няма родители, които прекаляват, но вярваме, че вие не сте от тях). В Kinderland наблягаме на артикули, които са едновременно модерни и качествени. Качествените детски дрехи са добре ушитите и от подходяща материя. Тази комбинация гарантира, че с времето и прането (а то при детските дрешки е доста интензивно) дрешките няма да се отпуснат и няма да загубят цветовете си.

 

Заповядайте и разгледайте предложенията ни, а ние ви гарантираме, че вашите малки слънчица ще са модерни и ще се чувстват удобно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете коментар!