Детски моден хороскоп – част 3

Дойде ред да ви представим модния хороскоп и на последните четири зодиакални знака – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Вижте и предпочитаните детски дрехи на децата от другите зодии в част 1 и част 2 от поредицата.

 

Ще се радваме да ви хрумнат идеи за подаръци или стилови съчетания.

 

 

SagittariusДецата Стрелци

са авантюристи по природа. Това се отразява и в стила им на обличане. Малките Стрелци бързо се отегчават от това, което имат в гардероба и се налага често да го обновяват. Също толкова често сменят и стила си. За тях е важна не модната тенденция, а личната им удовлетвореност от носената дреха.

Родените под знака на Стрелец деца, трудно решават какво да облекат. Сменят няколко тоалета преди да изберат най-подходящия за дадения ден.

 

CapricornЗа дечицата Козирози

можем да кажем, че винаги търсят одобрението на мама, кака или приятел, за своето облекло. Характерното за тези деца е, че имат нужда от „стилист“, който да избере най-подходящия за тях стил. Най-често ролята на стилист заема мама, която най-точно може да прецени кое би им стояло добре. Друга отличителна черта на този зодиакален знак е разделянето на дрехите.

За детска градина или училище стилът на децата Козирог е по-скоро официален, за културни изяви наблягат на екстравагантни цветове и комбинации, а за ваканциите и уикендите предпочитат небрежно и удобно облекло.

 

AquariusДецата Водолей

не обичат шумните и оживени магазини. Предпочитат да избегнат тълпата. Воделейчетата са ексцентрици по душа. Обичат да вперват погледите на околните в себе си, но не търсят чуждо одобрение. За тях не съществува мода или дизайнер, които могат да им бъдат наложени, по-често търсят различното в модата.

Малките представители на тази зодия не обичат да подражават на някого. Те следват своя си собствен стил и това ги прави интересни и впечатляващи.

 

PiscesДецата Риби

са изключително чувствителни и с богато въображение. Те разчитат на своята сетивност дори в избора на облекло. Управлявани са от идеите, които им хрумнат, и ги пресъздават в собствения си моден стил. Понякога са силно впечатлени от филм, музика или от природата, която ги заобикаля, и това намира отражение в детските дрехи, които носят. На Рибките сред децата им е трудно да се обличат семпло. Тяхна стихия са ярките и шантави цветове, отговарящи на творческата им същност.

Ефирните материи пък подчертават романтичната част от характера на Рибките.

 

А сега е време да посетите най-близкия магазин за детски дрехи Kinderland с вашето дете.

Оставете коментар!