Смели родители или талантливи деца

Всички познаваме Анджелина Джоли и Брад Пит. Четем пикантни неща за тях, понякога им се възхищаваме, понякога им завиждаме, понякога им се ядосваме… Но трябва да признаем: те са смели родители на шест деца.

Родители, насърчаващи таланта и фантазията на наследниците си. Самата Джоли казва в интервю, че за нея е важно децата ѝ да са свободни да изразяват себе си.

 

Анджелина и Брад често оставят децата си да творят, като дизайнери. Последната прищявка на Пит е да носи дизайнерски тишърти, сътворени от детските ръчички на децата му. Гордият татко често се появява с едноцветни тениски, щамповани с рисунка на някое от дечицата.

Анджелина Джоли пък беше на премиерата на новия си филм с пръстен, направен от сина ѝ Нокс – специален подарък за деня на майката. Актрисата сподели, че другият ѝ син Пакс ѝ е подарил риза с Гуфи, а дъщеря ѝ Вивиан ѝ е направила корона, която носи редовно у дома.

 

892b144b252448e0b8fff14931b2d745Децата присъстват във всеки момент от живота на Бранджелина. За Джоли и Пит те имат важна роля и в деня на сватбата им. Освен задължения, като носене на халки, хвърляне на цветчета, завеждане на булката до олтара, малките творци са получили и главна роля в дизайна на булчинската рокля на майка си. Тяхна е била отговорната задача да я декорират. Разбира се, не те са бродирали върху сатенената рокля в цвят слонова кост, а дизайнерът на Версаче – Луиджи Маси.

 

Дори сватбената торта е дело на едно от децата – осиновеният от Виетнам Пакс. Ето какво казва за важното събитие самият младоженец:

“За нас беше важно денят да е лишен от стрес и пълен със смях. Това беше изключително специален ден за нас и децата ни и много щастлив миг за нашето семейство.“

 

В света на традициите винаги има място и за малко лично творчество!

А вие насърчавате ли творчеството на децата си? Гласувате ли им доверие да са ваши дизайнери? Ако не, направете го! Гарантирано се превръщате в модни икони, уникални и ексцентрични!

 

1

2

9841a82a7a814b92bfe331257e7cc713

4a09be62b3cb4886910c1602eb63fbe6

Оставете коментар!