Любимите марки детски дрехи на нашите клиенти

В изобилието от марки, което предлагаме в магазини за детски дрехи Kinderland – онлайн и във вашия град – две от тях се наложиха като най-предпочитани от децата и техните родители. Сега ще ви разкажем повече за тях.

 

С детски дрехи с марката Cichlid обличаме момиченцата – стилно, красиво и удобно. Марката е турска, с дългогодишна история, традиции в производството на детски дрехи и с доказано качество.

Бебешки и детски дрехи Cichlid са памучни, в хубави цветове, които се запазават във времето след всяко пране. Кройките на дрешките са съобразени изцяло с детската физика, движения и ежедневие. Те са подходящи както за детската градина и училището, така и за игри вкъщи или на детската площадка пред блока.

Cichlid предлага и голямо разнообразие от модели детски дрехи, които вашите малки госпожици да обличат на разходка, на заведение, по официални поводи (рожден ден, кръщене, първи учебен ден, училищни тържества и т.н.).

Асортиментът на детски дрехи Cichlid включва рокли, жилетки, клинове, блузи с дълъг ръкав, туники, ризи, якета, поли, дънки, потници, тениски и др. Разгледайте каталога на онлайн магазин за детски дрехи Kinderland или посетете най-близкия ни магазин.

 

Mackays е най-предпочитаната от момченцата марка детски дрехи. Тя също е турска, отдавна е на пазара на детски дрехи и е доказан лидер. Mackays предлага изключително качествени памучни бебешки и детски дрехи за момчета, които не се променят след пране, а запазват и формата, и размера, и цвета си.

В детски дрехи Mackays вашето дете ще се чувства комфортно, ще бъде облечено удобно, но и модерно. С удоволствие ще ги облича по всякакви поводи – ежедневни и официални. Дрехи Mackays са подходящи за учебните занятия, разходките, игрите на вашия палавник.

Детски дрехи Mackays ще откриете на kinderland.bg и във всички наши магазини в страната. Постоянно поддържаме разнообразие от модели, цветове и размери ризи, блузки с дълъг ръкав, панталони, екипи, дънки, тениски, потници, якета, шапки и шалове и т.н.

 

Осигурете най-доброто на децата си – облечете ги в качество и красота!

One comment to Любимите марки детски дрехи на нашите клиенти

Оставете коментар!