Колекция детски дрехи – Есен/Зима 2016

Лятото си заминава като един прекрасен спомен. Едно топло и красиво лято, пълно с незабравими приключения и детски усмивки.  Сигурни сме, че сте си прекарали весело и страхотно, и сте заредени с енергия от многото детски приключения.
детски дрехи за есентаМили родители, киндерландчета и малчугани,

Представяме ви нашата колекция от облекла есен/зима 2016, която е на разположение в детски магазини Киндерланд и в онлайн магазин www.kinderland.bg с доставки в цялата страна. Новите ни предложения от детски дрехи са подходящи за деца от всички възрасти, включително и бебенца, за които имаме подходящи комплекти и аксесоари.
Очаква се месец Септември да е много слънчев и топъл, а така ще можем още по-лесно преминем от безгрижното лято към нормалния учебен/работен цикъл. Сега е момента да облечете детето си с топли и красиви детски дрехи, за предстоящите студени дни.

Ето и част от новите ни детски дрешки:

Дънкова детска рокляДетска блуза за момче на райеДетска блуза с дълъг ръкав за момиче

Детски комплект за момиченцеДетска блуза за момче с качулкаДетска блуза за момиче с мишле

В новата ни детска колекция предлагаме много нови облекла, които освен топли и удобни са и елегантни, за да се чувстват децата ви красиви и със самочувствие. Има голямо разнообразие от детски рокли, модерни блузи с дълъг ръкав, комплекти с долнички и горнички за бебенца, дрехи с любими анимационни герои, якета, горнички, панталони, гащеризони, елеци, дънки и много други. Ако нямате много свободно време, за да посетите детските ни магазини, можете да поръчате онлайн магазина на Киндерланд и да получите стоката в цялата страна. Доставката е бърза, а плащането е при получаване.
Междувременно ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с Киндерланд по е-мейл или телефон, където нашите консултати ще ви отговорят на всички въпроси.

Оставете коментар!