Влезте в Kinderland Club-а

За нас всеки клиент е специален. Стараем се всеки, който направи покупка в магазин за детски дрехи Kinderland, да остане удовлетворен не само от продукта, който закупи, но и от цялостното обслужване. Правим това с професионализъм и уважение.

Някои от клиентите ни обаче се радват на още по-специално внимание от наша страна. Те са всички притежатели на клубна карта Киндерланд, доказали, че предпочитат и избират

високото качество,

красивата визия и

така важния за децата комфорт.

 

Защо притежателите на клубна карта Киндерланд са специални?

  • Защото спестяват пари при всяка покупка от веригата магазини и от онлайн магазин за детски дрехи Kinderland.
  • Защото се възползват от промоции и отстъпки, които не са активни за клиентите ни, които нямат клубна карта Kinderland.
  • Защото с натрупаните суми в карта Kinderland Club могат да купуват още страхотни бебешки и детски дрехи от магазините ни.

 

Как се влиза в Kinderland Club-а?

Много, много лесно и напълно безплатно. От тук може да изтеглите pdf заявление, което да попълните и да подадете във вsеки един детски магазин от веригата ни. Не се колебайте, а го направете още при следващото си посещение при нас.

Клубната карта е поименна и ще ви бъде издадена за срок от 2 години, считано от датата на издаване. След подаване на попълненото заявление, Вашата клубна карта Kinderland ще бъде активирана до 3 работни дни.

 

Какви отстъпки ползват притежателите на карта Kinderland Club?

Вижте информация за отстъпките, които притежателите на клубна карта Kinderland Club ползват в нашите магазини.

 

Ако сте един от щастливите родители, които вече са в клуба и обличат децата си стилно, качествено, удобно и УМНО, може още сега да разгледате богатия ни каталог или да посетите най-близкия магазин за детски дрехи Kinderland.

 

Вижте тук и най-актуалната ни ПРОМОЦИЯ.

Оставете коментар!