Барби / Barbie

Вероятно сте усетили интереса на момичета към наскоро излезлият по кината филм Barbie и това не е случайно. Това е филмът, в който идеята за Барби е екранизирана и оживява във вълнуваща розова история. Филмът продължава да е хит сред децата и по-големите момичета.

Детски магазин Kinderland има изненада за вас, свързана с филма Барби.

Представяме ви нашата колекция от детски дрехи, подаръци и рокля Барби. Пример за детска рокля Барби е снимката по-долу, която представлява елегантна и красива детска рокля с розов цвят, подходяща за четирите сезона: пролет, лято, есен, зима.

Барби Рокля
Рокля Барби

Тази детска рокля е произведена от Eray kids и е много сполучлив и търсен модел сред родителите и децата. И най-важното – децата са щастливи и доволни с дрехите Барби. Ето някои от моделите:

Детските блузи Барби са идеален подарък за рожден ден. Можете да се възползвате на Kinderland.bg

блуза Barbie
Barbie блуза
комплект Barbie дълъг ръкав
Комплект дълъг ръкав Barbie за момиче

Ако искате да използвате някой от детските продукти Барби като подарък за рожден ден или по друг повод, но не сте сигурни в размерите, има два варианта: идвате до наш магазин, купувате дрешката, пазите касовия бон и ако клиента иска друг размер – има право на замяна. Вторият вариант е да закупите ваучер на различна стойност, чрез който ще бъдат закупени дрехите Барби.

Изборът е ваш.

Оставете коментар!