Гифт карта Kinderland – практичен и стилен подарък

Бебешките и детските дрехи са един от най-подходящите подаръци за всеки повод – рожден ден, имен ден, Коледа… Понякога обаче е много друдно да изберем правилните дрешки, които да подарим. Причините за това могат да бъдат различни:

  • не сме виждали скоро детето, което има повод да получи подарък, и не знаем колко е пораснало то;
  • не знаем какви дрехи предпочита да облича;
  • не знаем какви и колко дрехи има и какви му трябват;
  • не знаем кои са любимите му цветове, марки, материи.

В този случай може да подарим играчка или нещо много по-практично – гифт карта (ваучер за пазаруване, карта подарък, гифт кард).

При играчката отново може да има различни варианти, както и подводни камъни – детето може да не я хареса, вече да има такава или просто да е неподходяща за възрастта му. Остават

 

подаръчните карти

Представяме ви ваучерите за пазаруване от магазин за детски дрехи Kinderland. Те са с различни номинали, за да подарите сума, която можете да си позволите. С подаръчните ваучери ще подарите красиви, удобни и много качествени бебешки и детски дрехи, които са любими на децата. Подарявайки гифт карта Kinderland, вие

давате възможност на детето само да си избере дрешката, да я пробва, да я съчетае с дрешките, които има, или с друг модел в магазините ни.

Ваучерите Kinderland са много красиви, за да бъде подаръкът ви освен практичен, но и стилен.

Screenshot_3

Ако се притеснявате, че детето и родителите му ще харесат артикули от магазини Киндерланд на стойност, по-висока от номинала на ваучера, те без проблем могат да доплатят остатъка на място в магазина.

Друго голямо предимство на ваучера за подарък Kinderland е, че той се издава за срок от една календарна година. Така детето може да го ползва тогава, когато има нужда от нова дреха, която в същото време ще му е по мярка.

 

Разгледайте ваучерите за пазаруване в Kinderland тук. Прочетете внимателно всички условия, които важат при закупуване и при използване на ваучера. Може да закупите ваучер във всеки един от магазините от верига Kinderland или да го поръчате онлайн от онлайн магазин за детски дрехи – kinderland.bg.

One comment to Гифт карта Kinderland – практичен и стилен подарък

Оставете коментар!